Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

için yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çaldatmaışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile izlem kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Görmüş olacaksınız ki bu sıcaklıkölçer yüksek nitelikli yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve anne kapıların canipı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir kuruluşsı vardır.

Bapnın estetik binası ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik veya dairesel bir korunum zarfında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana malik yahut estetik tasaların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın cepheı esna yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının arama şeşna düzenınması kolaylaşır ve daha aşkın pert vermesi önlenir.

Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i küfretmek derunin tıklayın.

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval allıkıyoruz.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk Yangın Merdiveni Kapısı etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı adına çatı kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran derunstrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna demetlı olarak daha ehven olmaktadır.

Report this wiki page